Banderoller och idioter

Hans Lundin gnäller i NT om att ""Det är synd att supportrarna inte försöker stötta oss mer"" En sak som tål att påpekas är att Hans Lundin inte bryr sig om dig, mig eller någon annan av klubbens supportrar utan det är pengar, pengar och åter pengar som uttalandet handlar om.

Däremot är det synd att vissa av dessa herrar får sitta i en fotbollsstyrelse och förstöra vår klubb.


Är det verkligen "bara" IFK Norrköpings fel i historien om banderollen. Jag tvivlar. Göteborg som har ansvaret för borta sektionen och som är bästisar med Wisemen skulle ha plockat ner den. Men man ville inte störa sina kompisar när dom nu är på "Tour".


Den förre IFK backen Andreas Dahlén inväntar nu ett kontraktsförslag från Ålesund.


Ännu en gång visar den svenska domarkåren att de inte har på en fotbollsarena göra. En horribelt dömd straff i AIK:s favör och så var 2-1 ett faktum. Efter det tog Stockholmsderbyt en otäck vändning.
Pyroteknik mot spelare och interna uppgörelser bland bajare. Efter att ha läst kvällspressen i alla dessa år så har man lätt kunnat tro att i bajenland finns inget ont.


Det ska också tilläggas att de enda laget som tjänade på skandalen var just bajen. Hade domaren avbrutit matchen så hade AIK vunnit. Nu vann idioterna ytterligare en rond.


Fotbollskanalen publicerar idag en faktasida om publikskandaler. Man undrar om det inte finns en udda böjelse hos vissa sk journalister.


I Skåne var det bråk i spelargången. Hur ska unga grabbar på läktaren lära sig vad vett och etikett är om vissa spelare inte kan sköta sig?


Sveriges trupp mot Albanien och Ungern i VM kvalet Tas ut idag. Tror på exakt 0 överraskningar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0