Jönsson tillbaka

Labila Skåningar fick sig en lektion i fotboll av stora stygga Gefle igår. 3-0. Resultatet i sig förvärrar inte situationen poängmässigt för IFK, men det är ett mysterium hur dessa "skit lag" lyckas vinna matcher mot de större lagen när vi knappt vinner mot "skit lagen".


Man får en krypande känsla när man tittar på tabellerna för Allsvenskan och Superettan. Kan det vara ett tron skifte på gång i Östergötland? Nää..... Eller?


Parken bygget upprör. Ena sidan vill stoppa, den andra vill fortsätta. Man tycker att avtalet skulle vara spikat och underskrivet innan man började. Nu är det bara att göra det bästa av situationen, för inte kan man stoppa bygget nu. Hyran är också ett stort samtalsämne. 15 miljoner i Allsvenskan och 8 i Superettan. Har verkligen IFK dom pengarna? Vad tycker skattebetalarna i Norrköping om IFK:s planer? Ett annat är arenanamnet som IFK hävdar att dom har rätten till, även där går åsikterna isär. Till Sleipner kan man bara säga.Surt sa räven.


Imponerande seger för ett ungt U21 igår mot ett Sirius med flera A-lagspelare. En glädjande nyhet var återkomsten av Patrik Jönsson i IFK. Patrick utesluter inte en Comeback i framtiden. Skönt att se att han mår bra och vi önskar honom lycka till i framtiden.


Envisa rykte säger att Ibrakovic startar på söndag.


Flykten från allsvenskan fortsätter. Petter Andersson är på väg till världslag som Groningen alt Twente. Fler finns på den listan. Dock så hittar jag ingen från IFK Norrköping Puh. Vilken tur att vi inte blir sönder köpta.


Prica på väg till FC Köpenhamn för 23 miljoner. Herregud den klubben köper allt som är Svenskt och står på två ben. Det måste finnas mycket bättre spelare för 23 miljoner. Kan tänka mig att det finns ett knippe Brassar där ute som är både bättre och billigare. Men har man en udda böjelse för Svenska fotbollspelare så har man.


Bajens storsponsor har en Skandal klausul. Vad tråkigt det skulle vara för söderbröder om man inte fick ha det glamorösa namnet Finlux på dressen längre.

Veckans dumstrut går till IFK:s styrelse:

För att de pissade bort 15 miljoner på ett av de största fuskbyggen som Allsvenskan någonsin skådat. För att sedan ha fräckheten att gnälla i tidningen att supportrarna inte stöttar tillräckligt bra. Nu får dom väl f"n börja ta sitt ansvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0