Feg Lars och NHL premiär

Champions League i Hockey har startat och bara att vara med i turneringen ger 3 miljoner. Svensk hockey växer oerhört på grund av dom pengarna. Några vinster skulle kunna betala storstjärnornas löner för ett helt år. Alla lag får en halv miljon för vinst. Bär det ända fram kan en klubb tjäna 16.5 miljoner. Det ska ses till skillnad för vad Svenska klubbar fick av NHL när klubbarna blev bestulna på de bästa spelarna. 3.5 miljoner kronor att dela på för alla klubbar som tillgodo såg NHL med en spelare.


Sverige- Portugal kunde inte komma mer olägligt. Sverige har stora delar av laget borta och det ryktas om att Daniel "MFF" Andersson kan få bära lagkaptens bindeln. Att Sverige ställer upp med en fyrbackslinje har man redan sagt. Men hur formeras mittfältet? Eller ännu viktigare vilka tar plats? Kan Lagerbäck peta Seb Larsson nu?

Annars är matchen grymt viktig med tanke på att vi spelar hemma och en förlust skulle göra 0-0 mot Albanien till ett värre resultat än det redan är.


Är en riktigt formsvag Ingelsten ett bättre/hetare alternativ än den stekheta gamla Sylvia strikern Nannskog? Hur tänker Lagerbäck egentligen? Feg Lars har tagit ett fel beslut, det vågar jag påstå.


En fri roll strax nedanför våra anfallare för Kim. Japp. Det låter helt rätt. Men det är också dag satt bevisa sig, Kim. Det var länge sedan som Källström övertygade. Till råga på allt har Kim haft det svårt att platsa i Lyon.


Den underbara Joe Kinnears hann med 53 svordomar på fem minuter under hans första möte med pressen. Tidigare har en känd krönikör i England skrivit att den journalist som inte blivit kallad för f!!!A av Kinnears är unik.


Rickardsson i Vargdepån nästa år. Japp det verkar som det. Tony ska nämligen bli manager för Lindbäck.


Inatt går världens bästa hockey liga igång på allvar. NHL har sin riktiga premiär klockan 01:00 Svensk tid. Mina tummar hålls som vanligt för Philadelphia Flyers. Det är dags för en ny Stanley Cup titel. Det var några år sedan sist. 75".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0