Gråt inga tårar.......

Då var det måndag igen och ny vecka. För IFK gäller det att vinna mot AIK borta på lördag(14:00) något annat är inte acceptabelt. AIK befinner sig i en längre formsvacka då man inte vunnit en match på nio omgångar. Men sannolikheten att man bryter den mot IFK är stor, det verkar som alla bryter negativa trender mot just Norrköping. Eftersom Gefle möter Sundsvall i samma omgång så kan chansen till ett nytt kontrakt blåsas bort på Råsunda. Blomma är fortfarande borta och Magnusson är avstängd.


Russel nätade två gånger om i VM kvalet. Motståndet kanske inte var det bästa, men det spelar ingen roll. En anfallare behöver göra mål och få en boost på självförtroendet. Jag hoppas att han kan visa varför IFK köpte honom nu på lördag mot AIK.


IFK Norrköpings P16 lag har tagit sig till SM final efter att ha vunnit mot Gais med 1-0.

Laget möter Malmö på bortaplan nu på onsdag. Vår ny klack SUS hade tagit sig upp till matchen och stöttade sitt IFK. SUS växer hela tiden och är värd en stor eloge.


IFK är återigen mästare i Östergötland. Vilken chock...


IFK testar en ny back från Eskilstuna City. Den 1:90 långa David Fällman kommer till Norrköping på torsdag.


Aftonbladet gråter över att Ibra som har bojkottat tidningen är kapten. Dom tycker att man får göra vad man vill om man är journalist men att det är katastrof om någon sedan tar avstånd från skiten. Nu vill man byta kapten om inte Ibra pratar. Tidningen verkar tro att man har något att säga till om. Vem bryr sig om vad en skvallerblaska, som fö började hela gruffet med att hitta på kontaktannonser och skriva lögner om Zlatant tycker. Laul sitter nu och gråter ut i sin Blogg, det var också han som skrev kontaktannonsen för några år sedan.

Hoppas nu att Ibra får vara kapten i nästa match oavsett vilka spelare som är med. Vi kan aldrig ge skitblaskor som pinky rätten att ha något att säga till om när det gäller vårt landslag.


Våra Norrköpingsbröder från Nordstan stod för en heroisk vändning igår mot Ersboda. Sylvia låg under med 0-2 i säsongens kanske viktigaste match, men vände och vann med 4-2. Det betyder att Norrköping kommer att ha två klubbar i div 1 nästa år.


Vita Hästen lekte med Munkfors igår 9-3 och Dolphins damer vann sin premiär mot Eskilstuna med 68- 56.


Vargarna jagar förstärkning till nästa år men viktigaste av allt blir att behålla Lindbäck. Det har ryktats om att Jason Crump kan vara på gång tillbaka till Norrköping.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0