Hästen Ikväll.

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på

// Nalle Puh


 

Det blir så uppenbart varför IFK har gått knäna på i flera år när man läser dagens NT. I den säger Walden att han besökte Leksand och sedan drog upp en strategi för hur IFK skulle ta sig tillbaka. Då förstår jag. Leksand harvar väl fortfarande Allsvenskan (Superettans motsvarighet i fotboll). Hade IFK tittat på en klubb som faktiskt hade en aning om hur man bygger upp en bra grundsten att stå på. Sedan från det bygga upp en framgångsrik klubb så hade vi kanske befunnit oss i ljusare tider nu.


AIK har inte vunnit en enda match på de nio senaste. Vad talar för att det blir en tionde? Hade AIK mött vilket annat lag i världen som helst i nästa omgång så hade jag inte satt en spänn på en gnaget vinst. Men nu möter Stockholmarna mitt kära IFK. Det brukar var ett tecken på att motståndarna bryter negativa trender.


Matchen är fö ändrad till 14:00. På en lördag. Det kommer att bli gott om abstinensstinna tjurar runt omkring  Solna under matchdag. Var så säkra.


Fotbolls England och skulder =Sant!! vem kunde ana att de fyra i England var klubbar med skulder? Är Chelsea verkligen skuldsatta? United ? Arsenal kan ha skulder från bygget av ny arena. Men hur pålitliga är Aftonbladet?


Vi har iaf framgångar på U21 nivå, laget är i semifinal och möter Häcken på Rambergsvallen den 14 Oktober. IFK spelar fö final i Östgöta cupen mot Mjölby på lördag.


Ikväll är det seriefinal i hockey. Hästen tar emot Skåre och matchen finns med på oddset till låga 1.35 (Svenskaspel). Man kan även följa matchen på text tv. Men vi har ett bra hockeylag i stan och nog borde man kunna pallra sig upp till Himpan och stötta Hästen.

Har man ett Hyresbostäderskort kommer man ju in för halva priset.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0