IFK Norrköping vs Gais

  VS    Matchen börjar 19:00

Biljettluckorna öppnar klockan 17:45

Det ska bli runt 6 grader och molnigt på måndag.
På måndag tar IFK Norrköping emot Gais på Idrottsparken och förväntningarna är höga på ett lag med återvunnet självförtroende. IFK kommer till start med tre raka utan förlust (1 vinst 2 oavgjorda). I de två oavgjorda matcherna har IFK haft ledningen båda gångerna men tappat till 2-2 och 1-1. Det är nu lagets tur att spela hem en trea och hålla sig över vattennivån. En nivå som blivit allt grundare när poängen ramlat in. Gais kommer från en 0-4 förlust mot Halmstad men har de senaste matcherna innan det vunnit både mot Djurgården (2-1) och IFK Göteborg (0-1). Laget från Göteborg är svår bedömda och kan spela på topp i ena matchen för att floppa rejält i den andra. Vi får hoppas att Gais har en dålig på måndag och att IFK kan ha marginalerna på sin sida. Det har varit lite si och så med det under säsongen.


I IFK är Blomma borta på grund av en sträckning i baklåret. Sedan tidigare är Burkhardt och Haglund borta på grund av skador. Inget av lagen har några avstängningar och i IFK återkommer troligtvis Sama i starelvan. Jingblad släpper truppen efter Söndags träningen.


Efter att Gefle och Ljungskile spelat oavgjort under lördagen skiljer det nu fem poäng upp till kvalplats och tre poäng mot Gais är livsviktiga.


Enligt IFK:s hemsida så har det redan sålts runt 6000 biljetter och vill ni vara säkra på att få skåda världens vackraste fotbollsklubb när vi jagar nya poäng så ska ni genast köpa biljetter. Det kommer att bli fullt ös på läktarna och den enda ursäkten för att inte befinna sig på Parken på måndag är att ni gått vilse under svampplockningen. Det är dags att stå upp nu om vi vill ha ett lag i Allsvenskan nästa år. Både på läktaren och på fotbollsplanen.


IFK fortsätter att erbjuda sin medlemmar souvenirer till reducerat pris. Under matchen mot Gais kommer alla medlemmar att kunna köpa matchtröjor för halva priset ( vuxen 297.50:-, barn 225:-). Kom ihåg att det gäller endast vid uppvisande av medlemskort.


Två spelare från IFK:s ungdomslag kommer att åka över till London i december för en träningsvecka med Chelsea.( Pierre Olsson och Kristoffer Olsson. inte bröder)


Under helgen och in i veckan kommer IFK att ha en talangläger för spelare födda 1993


Under lördagen har runt 50 personer drabbat samman i Finspång. Polisen hävdar att det är supportrar till IFK Norrköping och Gais. Ordet supporter verkar vara jävligt lätt att använda sig av.


Kommentarer
Postat av: Finspång

"benämning på en supporter med stort fokus på våld"

saxat från wikipedia

kass blogg förfesten!

2008-10-06 @ 00:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0