IFK VS MALMÖ FF

  VS    Matchen börjar klockan 19:00

I IFK Norrköping är Djordje Mrdjanin avstängd. Burkhardt är skadad och Blomberg är osäker på spel.

I Malmö FF är Edward Ofere och Labinot Harbuzi avstängda. Anders Andersson är tillbaka men kommer inte att följa med till Norrköping.

Det ska bli 15 grader och molnigt på tisdag

Biljettkassorna öppnar klockan 17:45

Domare: Jonas Eriksson


Haglund och Magnusson blir avstängda vid ett eventuellt gult kort.


På tisdag väntar ett klassiskt möte på Idrottsparken då IFK Norrköping tar emot Malmö FF. Två klubbar som idag är långt ifrån vad man en gång varit. Malmö FF ligger på 10:e plats och kommer från en 0-3 förlust mot Halmstad och har bara vunnit en match på de sex senaste. IFK förlorade senast mot Helsingborg med 3-4, efter en horribel start och har två raka förluster i bagaget. Så naturligtvis är det en måste match för IFK om man ska ha en chans att få spela i Allsvenskan även nästa år. IFK släpper laget efter måndags träningen.


Jingblad är tillbaka på bänken igen på tisdag efter sin sjukfrånvaro (Bältros)


På tisdag kan vi få se en 15 åring på plan. Alex Nilsson. Den unge anfallaren är uppkallad till MFF:s A-lag då klubben lider av anfallsbrist.


Senast lagen stötte på varandra var 2002, ett riktigt skit år.

IFK- Malmö FF 0-3 och Malmö FF- IFK 3-2.


Publiksnittet sjunker för varje match och är nu nere i 7458. IFK har räknat med 10 000. Att IFK:are inte kan stå upp för laget nu är synd och det bevisar ännu en gång att trenden fotboll kommer och går. Att bojkotta laget eller helt enkelt strunta i det pga att man inte är bra, kommer i slutändan bara att göra IFK sämre. Mindre inkomster betyder sämre spelare i framtiden.


Kom ihåg att IFK har 25% rabatt på souvenirer på matchdagen. Det gäller samtliga försäljningsplatser runt arenan.


Inget nytt verkar ha hänt ang Cakic så vi får avvakta och se.


Har haft med det här klippet förut,men ni får stå ut med att se det igen.


Kommentarer
Postat av: Mikael

jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande dina tankar om IFKs marknadsföring samt vad du tror om regionens syn på IFK. Du är negativ till marknadsföringen, vad är det som du är negativ till? syns man för lite eller menar du att man syns fel? maila mig gärna för jag vill gärna höra mer av dina tankar

2008-09-22 @ 11:43:22
Postat av: ClubPeking

Mikael//Tack för kommentaren.

Jag ska försöka svara så snabbt jag kan.Tänkte att jag skulle lägga upp svaret på bloggen så att andra kan få säga sina åsikter.MVH

ClubPeking

2008-09-22 @ 22:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0