En dålig dag på jobbet


Två av superettans sämsta lag möttes idag och gjorde ett mål var på frispark. Burkens mål var en riktigt pärla och jag tycker att han var bäst på plan. trots att Tankovic fick det priset. Han var iof också bra idag. Annars är det inte mycket att snacka om. IFK spelar helt fel. Varje anfall består av tre spelare som ska kriga mot fem, ibland sex motståndare och det funkar helt enkelt inte.

Från den plats som jag satt på såg det ut som om Vazgec var felplacerad vid Qvidings mål, men det visas inga repriser. Trots en stor TV i ena hörnet. Så helt säker är jag inte.

Haglund har Superettans vidrigaste uppgift. Att ensam uträtta något mot en köttmur. Det är inte rättvist mot killen att ställa upp som IFK gör. Det är inte hans fel att det inte händer något framåt och det måste Bergort kunna se. Att hela tiden få ta emot bollen felvänd och ensam försöka skapa något klarar få anfallare i årets upplaga av superetttan. Det måste bli en ändring till nästa match. IFK måste använda sig av två anfallare för annars åker vi ur.

Lönn kom in istället för GG och gjorde inte någon bra insats. Bla stod han fel i markeringen vid flera tillfällen. Han har en del saker att jobba på men jag ser ändå en framtida mittback i honom.

Khalili gjorde kanske sin sämsta match på länge och det säger väl en hel del. Att bua ut honom när han bytes ut är dock oacceptabelt. Det förvärrar bara självförtroendet.

Dybens inhopp är obegripligt. Han passar fel och gör egentligen bara en bra sak under den tid han spelar och det var när han slog ett riktigt bra inlägg från kanten, som IFK dock inte kunde utnyttja.

Även Telo hade det tungt idag. Han är lite för rädd när han ska gå in i närkamper och förlorar nästa alla närkamper som han var inblandad i.

Arvhage och Mrdjanin var båda helt godkända idag. Men det berodde mest på att Qviding är ett jäkligt dåligt lag. Rent ut sagt bedrövliga ibland. Men det räcker tyvärr mot ett IFK som inte verkar ha vad som krävs för att vinna matcher.

Bamberg är ok. Inte mer, men han kämpar iaf och det ska han ha creed för.

Racu är inte någon back. Han har en förmåga att slarva lite i passningspelet och det precis utanför IFK:s straffområde. Men som sagt det var ett skitdåligt Qviding ett skitdåligt IFK mötte. Så det spelade idag ingen roll.

Publiksiffran är dålig. Men det är IFK också så det kanske är precis som det ska vara.

IFK:s pub ser fö ut som en inglasad parkeringsplats. Av det jag såg iaf. Det blev bara en snabbtitt. Men det verkar funka för många ölsugna att få stå hela tiden. För det var fullt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0