Vilja kan man tyvärr inte köpa på Coop.


Då var vi där igen. Försvarstabbar som leder till baklängesmål. Det är en liten tradition som vi har här i Norrköping. En ful ovana som bara våra kära spelare verkar lida av. För inte bjuder motståndarna på cirkuskonster när IFK anfaller.
Nä det krävs att man skriver kontrakt med IFK för att en spelare ska drabbas av förrviring i eget straffområde syndromet. Och det finns inte en enda läkare eller hjärnskrynklare i världen som kan bota lilla söta IFK. Det ligger så  förbannat djupt rotat i förlorar kulturen att det är omöjligt att tvätta bort den.

Sedan snacket om tålamod. Har Vi haft något annat de senaste 15 åren? Vad är det som göra att vi hela tiden ska visa tålamod. Unga spelare? OK. IFK ställde upp med 2 unga spelare igår. Det fanns 9 som inte bör hanskas med vadderade vantar. Folk får gärna ha tålamod och det är väl bra. Men vad händer om vi går upp om några år och åker raka vägen tillbaka. Ska vi så bygga om och ha tålamod igen? Vart är kraven på att människor som får lön för att göra ett jobb faktisk också gör sitt jobb. Det är inte lönsamt att vara axelklappare i den här världen. För det är då man blir som IFK.

Hur många av oss andra kan missköta jobbet såg grovt och fortfarande ha ett jobb att gå till varje morgon?
Men som sagt tålamod är bra om vi ställer upp med 5 yngre/match. Men behöver vi ha tålamod med

Nuredin Bakiu och Ivo Vazgec (mv)

Kristoffer Arvhage, Daniel Bamberg, Mikael Blomberg, Marcin Burkhardt,  Eirik Dybendal, Gunnar Thor Gunnarsson,  Imad Khalili, Djordje Mrdjanin, Petru Racu, Anders Whass.
Ha ni tålamod, personligen så går jag omkring med en svart ångest hela dagarna. Jäkligt besviken över alltid bli sviken.

Så här sade Blomma i NT.
Det kändes redan på uppvärmningen när vi körde tvåmålsspel, det fanns ingen tändning, sa Mikael Blomberg efter att hans lag blivit utspelat i minst 80 av matchens 90 minuter.

Så jag vill bara säga grattis till alla IFK:are. Vi har ett gäng lallare som skämmer ut klubben. Ett gäng lönelyftare utan något större intresse att ta två steg mer än vad som krävs. Vi är skit. Inget annat än SKIT:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0