Kolera

Vad hände egentligen i Göteborg? Jag såg inte matchen, men 3-0 mot Qviding är kolera.

Är IFK " bara" ett hemmalag nu för tiden? Det verkar så. Hade stora förhoppningar på dagens match, på IFK, att vi skulle ta några steg ifrån avgrunden. Men man är nog rätt dum om man vid det här laget inte förstår bättre. Att vinna fem av tjugo gör bara skitlag, tyvärr. Vi kan fortsätta lura oss själva - det blir nog lättast så, om man inte vill dö i förtid - men det här laget är inget vidare.


Med en försäljning av Burken öppnas det troligtvis upp för framtida värvningar. Men det blir först efter säsongen och i vilken division spelar vi i då?  Vad händer på målvaktsidan? Där har IFK gjort bort sig, oavsett vad man tycker om Nurre så skulle klubben ha väntat på en signatur från Ivo innan dom gav Nurre tillåtelse att leta ny klubb. Men, men, vi har ju tolv SM guld.

Tyvärr tog Trollhättan, Sirius och Väsby poäng idag. En var, men ändå.

Rapporter gör gällande att IFK var det bästa laget i första halvlek. Vad roligt. Ska vi ta med oss det till nästa match? Eller hur funkar snacket i Sverige?

Nu är det måndag som gäller. Allt annat måste glömmas snabbt. Sirius på IDROTTSPARKEN måste straffas för dagens match. IFK måste se till att ta tre poäng i minst alla hemmamatcher.

Hela 580 personer hade orkat sig upp till matchen. Jag hoppas att dom höll på Qviding.Clubpeking fyller 1 år idag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0