Tre är ett magiskt nummer

Det var länge sedan jag såg fram emot en match som jag gör nu. Det märks också bland polare och bekanta att fotbollshumöret har stigit några grader. Det känns skönt att känna vibrationerna av Tro,Hopp och Kärlek i Norrköping. Det är oerhört många männsiskor där ute som lever med klubben. Som nu - Trots att det bara är två vinster i rad - känner att glädjen att gå till Parken är tillbaka.

Trots långa köer och griniga fans så hoppas jag på en rejäl uppslutning på Tisdag. Om bara vädret visar vackert ansikte så kan det bli uppemot 6-7 000. IFK kommer att öppna upp fler kassor på Tisdag och det är ett steg i rätt riktning. Man måste komma ihåg att det är fotbollsklubben IFK Norrköping som är det viktiga, inte enkilda personer i styrelsen eller sin sårade stolthet. Klubben IFK behöver oss alla för att kunna växa och återta sin heder.

Det blir en rejäl värdemätare, men inte någon omöjlig uppgift. Mjällby har sålt Erton Fejzuallhu och har sina två innermittfältare avstängda mot IFK - Daniel Nilsson och Patrik Osiako. Laget har däremot lånat in Daniel Niklasson från Gais. Niklasson gjorde Mjällbys 4-1 mål mot Åtvidaberg i sin debut. Niklasson hann med 2 starter och 7 inhopp för Gais i Allsvenskan innan han tog steget till Superettan och Mjällby.

IFK har inga avstängningar eller rapporter om nya skador. Däremot så är Burken tillbaka och enligt honom själv sugen på att visa upp sig från den goda sidan. Från Ukraina verkar det vara tyst. Troligtvis trodde dom att de kunde köpa Burken på reapris som många andra klubbar gjort tidigare från Sverige. Men det verkar som IFK har visat ryggrad och begärt en hel del pesetas för honom. Helt rätt.

Senaste matchen mellan lagen slutade i en förkrossande seger för IFK med 5-1. 2007)

Matchen börjar kl 19:15. Den sänds på TV4 Sport.

Hoppet om Champions League fotboll på Parken i höst blev igår betydligt mindre då Kalmar inte orkade att stå emot de Ungerska mästarna och förlorade med 2-0. Det är inte kört ännu. Men jag  räknar inte med Barca på Parken inom en snar framtid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0