Lock, stock and Gonzo.

I morgon kommer serieledande Mjällby till storstan för att få åka hem med svansen mellan benen.  Burken är troligtvis med från start i morgon och IFK:s nya vapen, firma Thorda och Russel kommer att bli tunga att möta på ett, förhoppningsvis kokande Parken. Vi får hoppas att människor från alla dess håll tar sig upp till matchen och skriker fram vårat IFK. Jag tänker iaf sitta där.

Men vi ska inte tro att Mjällby bli någon lätt nöt att knäcka för att Erton är såld och att de har sina två innermittfältare avstängda. Dom har ett starkt lag i år och Ekenberg måste hållas hårt. Gärna lite fult också. Det ryktades om att Asper hade blivit tumskadad och skulle missa matchen, men nu är han troligtvis med. Om det spelar någon roll?

Nurre är tillbaka i målet efter avstängningen och petar troligtvis David Nisson. David har skött sig bra och är en framtidsman. Men en frisk Nurre måste anses som given i målet. Annars så missar Blomma och Tankovic matchen pga skador.

För er som är sugen på några iskalla med lite tilltugg innan matchen så invigs supporterpuben i morgon. Det kommer att bli underhållning i form av musik. Bla med SnokNKPG förstärkta av någon/några medlemmar från Agressiva Kostymer. Även Georga the king och Patte Lindgren från Mary James kommer att rocka loss under invigningen. För alla medlemmar i PF är det specialpriser i baren och alla som inte är medlemmar kan bli det på plats. Så det är bara att börja räkna på vad fyllan kostar utan och med ett PF medlemskap:)
Puben öppnar kl 17:00 0ch invigningen startar kl 18:00 med ett tal från PF och representanter från IFK. Om vi har tur så är det Eva Åberg som klargör hur nära släkt hon är med Göran och Cadde:)

Matchen börjar kl 19:00 pga att TV4 Sport sänder den.


Några bokmalar därute? Läs boken Ängelns lek. Skriven av Carlos Ruiz Zafon. Den är klockren.

Att försöka rista in ett Z i pannan på kompisen när han sover, eller att vilja att samma polare ska kasta i en gammal inpluggad bandspelare i badet när man själv sitter där i. Till högsta volym av Jefferson Airplanes White Rabbit. Kanke inte är något att rekommendera. Men Gonzo är och kommer för alltid att vara kungen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0