Något måste hända.

16 dagar kvar tills fönstret öppnar. Kan vi hoppas på några ut och några in? Det kommer att behövas. Gärna en högklassig mittback, för det kommer väl ingen annan anfallare än Thorda?

Det ryktas om försäljningar av både Bamberg och Dyben. Jag tror även att Burken kan vara på väg bort.

Men det beror till stor del på vad vi får vid ev försäljning eller om PSI är villiga att öppna plånboken.

Annars så måste man undra om det finns någon vilja eller ork bland spelarna för att vända det här. För så som IFK faller ihop efter 2-2 målet senast, så känns det som att det finns en del att jobba på med den biten. Något måste göras. Klubben kan inte bara sitta och tro att allt kommer att ordna sig, för det gör det aldrig med automatik.

Att sätta Tankovic som mittback var iaf det sämsta Bergort kunde ha gjort. Lite synd att man inte inser hur viktigt det är med att sätta rätt spelare på rätt plats. Tyvärr verkar paniken ha infunnit sig hos dom som har ansvaret att hålla den borta från spelarna, det bådar inte gott för framtiden.

Nu är det uppehåll. Är det då bra att en klubb utan självförtroende träningsmatchar mot AIK? Skulle man inte istället tagit två matcher mot sämre motstånd för att kunna bygga upp det inför återstarten av Superettan. Kan en förlust mot AIK hjälpa klubben på något sätt. Eller finns det någon som tror att vi vinner?

Vet klubben idag vad probemet är? Om inte så är vi körda. Om man ändå verkar ha klurat ut vad som behövs för att vända det här så har man nu tre veckor på sig att ordna upp det. Hur är tankarna i klubbhuset? Hur är stämmningen bland spelarna?


IFK :s damer förlorade även dom, det blev en 0-1 förlust i seriefinalen och tjejerna halkar nu efter och ligger på en tredje plats. 5 poäng efter serieledarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0