Kaos i Peking

IFK engagerar. Oavsett vilken sida man står på så är klubben i var mans mun. Skattebetalarna är tokiga. Jag är iof också en skattebetalare. Men jag står på IFK:s sida. Det finns ändå en hel del saker i den här affären som kan ifrågasättas och till viss mån måste man förstå åsikter från motsatt sida. Jag har full förståelse för att det här ser lite rostigt ut. Men om man nu ska gnälla, spotta och svära över situationen så bör var person ändå ha lite kött på benen. Att vara påläst kan vara till ens fördel.

 

Jag tänker inte ta upp enskilda personer av den enkla anledningen att jag inte vill marknadsföra någon. Men är alla politiker verkligen insatta till fullo i den här affären? Har alla läst innantill eller bara ögat igenom eller som så många gånger förut gjort en klassiker och läst mellan raderna?

 

Att skulden kommer att betalas tillbaka vid ett övertagande är klart. Att det kommer att ta ett antal år är ingen hemlighet. Men det är väl ändå en sak man måste ha i åtanke. Vad är alternativet? Hur kan en icke affär med IFK ang Parken bli en bättre affär? Går det att över huvudtaget få till en bättre deal med någon annan. Eller ska Politikerna själva styra upp det här till skattebetalarnas fördel. Jag har svårt att se någon annan lösning än att IFK tar på sig äganderätten och med en avbetalningsplan som föreslagits sakta men säkert lyfter laget från träsket.

 

Att Peter Hunt nu genom sitt företag Trading House går in med 20 miljoner är ett bevis på en framtidstro i klubben. Hunt visar stort hjärta och det kan kanske egga upp andra herrar och damer som har mer pengar än vi andra dödliga ens har sett på vykort.

Det var också ett krav från kommunen för att en affär ens skulle vara aktuell.

 

Vad jag skulle vilja höra är en åsikt från Mr Hans Lundin. Det hade varit det ultimata.

Men Lundin är troligtvis allt för upptagen med att hånle och hota att ta Riksbyggens pengar och åka på pubrunda i Thailand.

 

Oavsett vilken sida man står på så ska det bli intressant att följa kaoset kring den vitblå klubben. Det finns allt för många människor som är mycket mer insatta i ärendet än vad jag är, så jag tänker inte orda så mycket mer nu. Det här är iaf en bra tid i klubbens bistra leverne. Att många retar sig på IFK är inte något negativt. Det betyder allt som oftast att de som älskar klubben tar några steg framåt och ställer upp än mer. Vi får hoppas att det här löser sig i vitblå favör och att alla som står på Stjärnans sida backar upp klubben till fullo när det brakar i April. Det är en nödvändig del i klubbens överlevnad att alla nu bildar mur och tar några slag för en legend.

 

Vill även passa på att välkomna alla nyförvärv till klubben. Inklusive Dale.


Kommentarer
Postat av: Calle Ågren

håller med dej börjar bli tröttpå allt tjafs kring Härliga IFK men som nån sa all publicitet e bra publicitet.Tur att vi fick Peter Hunt som ny ordförande en kille som verkligen bryr sej om klubben nu väntar vi med spänning på starten i Europas hetasrte liga hälsar Calle Ågren i Motala

2010-01-14 @ 10:28:32
Postat av: ClubPeking

Calle//Det kommer alltid finnas tjafs kring IFK. Vi får hoppas att allt löser sig snart så att vi kan koncentrera oss på fotbollen.Snart tar vi Gnaget:)

2010-01-14 @ 23:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0