Det är nu det börjar

IFK startar sin säsong borta mot AIK på lördag kl 14:00 på Skytteholm i Stockholm. Träningsmatcher speglar sällan hur en säsong kommer att se ut, men det känns skönt att det drar igång nu trots att det är snökaos och det har medfört att den riktiga känslan inte infunnit sig ännu.

Ska bli intressant att få se hur nyförvärven står sig. Det kan man naturligtvis inte veta efter mötet i Stockholm. Men under de sju träningsmatcherna som IFK kommer att spela så borde vi få en vink om det iaf. Kanske har klubben lyckats. Men vad talar för det egentligen?

Vad som händer på spelarfronten är en gåta. Tre testspelare har kommit och det verkar inte som om någon av dom imponerat. Så då sticker klubben till Brasilien. Det kanske blir bra. Men jag är tveksam.


Roligt att det har dykt upp några nya bloggar. Det behövs då IFK inte riktigt orkar stå för någon uppdatering av sin hemsida. Det ska enligt sägen dyka upp en splitter ny sida i mars. 

Själv kommer jag att dra igång på allvar i mars. Har inte haft någon ork att skriva eller kännt att det funnits något att skriva om. Kanske skulle ha skrivit några ord om Arena snacket. Men är mest trött på skiten.

Veckans bästa är iaf att Terry har pumpat på Bridges flickvän. Sånt kan man inte köpa för pengar. Jag älskar England. Tråkigt att många klubbar valde att ställa in de beryktade julfesterna. Det är alltid en rolig avslutning på året.


RSS 2.0