89" en bra årgång.

När man sitter i ett kylslaget peking och ser sommaren regna bort kan man inte annat än att drömma sig bort till gamla goda tider.Tider då vi hade ett lag som slogs om guld. 89" en bra årgång för den som älskar IFK Norrköping och det gör väl alla:)
Straffen i Malmö som skapade en exstas av orgasmiska propotioner och som gav oss det 12" guldet finns i nostalgibalken någonstans på den högra hjärnhalvan:) Man får plocka fram de väl utvalda minnerna i tider som dessa och njuta av vad som varit.Det finns enklare saker i dagens värld än att vara Norrköping supporter,tex att bestiga Mount Everest.

Janne Hellströms 16 mål var en starkt bidragande orsak till att världens vackraste fotbollsklubb fick lyfta den åtråvärda bucklan i Malmö.Guldet togs av ett lag som gick in på Malmö stadion som underdogs och som stod där som Svenska mästare när sista straffen slagits.

Man önskar att dagens IFK skulle kunna skapa ett lag av den kalibern igen.Men hoppas är det ända vi kan göra, för mirakel sker inte i Peking.http://www.youtube.com/watch?v=LkinKwgkS_Q&feature=related

Det var bättre förr"


Filmen uppe till höger.Holmens reklamfilm om IFK.


http://www.studioe.se/default.asp?id=2264Jag avslutar med ett citat från den gode Sanny Åslund efter en match mot IFK Norrköping.

"Kom grabbar så går vi och äter, jag är hungrig som en dvärg."
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0