Då var det lördag.......

Då var det lördag och ett kamratderby stod på schemat. Dagen började med en bön och en kopp kaffe. Tyvärr visade begåvnings reserven upp sig i Norrköping före matchen då det utbröt handgemäng mellan de båda lagens supportrar.
 

När man kommer in på klassiska Idrottsparken möts man av en sorlig syn. Det är glest på läktaren, minst sagt. Kanske tog TV sändningen bort en del men ändå. Vad fan är det här.


Redan efter 16 sekunder visar vi upp ett horribelt försvarsspel och 0-1 direkt.Det måste vara ett svårslaget rekord i flest insläppta mål de första 5 minuterna som IFK Norrköping innehar. Spelmässigt i första(Undantaget de första 13 minuterna) så är vi ända inte långt efter. I 38" kom den viktiga kvitteringen genom ett nickmål av nyförvärvet Mrdjanin och nytt hopp.


Andra blir en betydligt roligare historia för oss och med en snygg nick kvitterade Magro. Då hade Nurre räddat IFK och tillsammans med Bamberg, Amuneke och Spong (En stor krigare). är han IFKs bästa, ännu en gång bör tilläggas.

Göteborg kanske var det bästa laget men kan vi spela så här mot andra lag ska vi klara oss kvar.


Att säga "Det gör ont att möta peking" är idag en underdrift för det lär göra jävligt ont för många av Göteborgarna imorgon.


Det var äntligen dags för Ibrakovic och han gjorde en bra insatts. Ser gärna mer av honom i framtiden. Kanske redan till nästa match.


Jingblad visades upp på läktaren efter att Fjärde domaren haft synpunkter på hans reaktioner. När ska den svenska domarkåren få en riktig utbildning och lära sig att fotboll är känslor. Att idioten som var för dålig för att döma (och fick den glamorösa uppgiften att lyfta en skylt varje gång lagen bytte )tog ton och växte några tum är ett i raden av alla skämt som domarkåren stått för i år.


Imorgon ska jag bänka mig framför Tv:n och se Italienska Supercupen mellan Inter- Roma. Kan Zlatan spela imorgon?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0