Sverige och Europa.Ett smärtsamt förhållande


Danskar, Rumäner, Cyprioter, Vitryssar, Schweizare, Ukrainare. Men inga Svenskar. Årets upplaga av Champions League känns som en uppföljare till filmen "Alla var där" Med undantaget att Sverige inte blev bjuden. I Uefacupen är suveränerna Kalmar FF vidare och blir Sveriges hopp i Europa. I nästa omgång ställs de mot Feyenoord. Djurgården fick en rejäl käftsmäll i Norge och Elfsborg visade återigen att man inte borde vara tillåtna att representera Sverige i Europa, inte på någon nivå.


Det är osäkert om Bahne står i mål för Halmstad på söndag då han fick utgå med en knäskada mot Djurgården. Den 18 årige kalle Johansson fick göra sin debut i andra halvlek och höll nollan. Djurgården vann matchen med 1-2.


IFK lånar ut Racu till finska liga femman MyPa. Är det kanske ett försök att smöra in sig hos finnarna? Vi ska väl plocka guldklimpar från Finland till nästa år och att då muta våra grannar skadar inte. Bra tänkt IFK, nu väntar jag bara på några fruktkorgar till Island.


Ålesund nobbade Andreas Dahlén pga att de har andra spelare på gång som går före, Andreas sade då snabbt de klassiska orden "Jag trivs jättebra i Gefle" Yeah sure....


Svenska fotbollsförbundet annonserar att matchen Djurgården - IFK Norrköping spelas den 5 Augusti kl 00:00. Coolt. Lite midnattsfotboll för alla med en tidsmaskin i garaget. Jag hoppas att IFK vann.

Varför man inte kan komma överens om ett nytt speldatum känns konstigt. Men nu när Djurgården åkt ut med huvudet före ur Uefacupen borde det inte vara några problem. Jag understryker "borde" då inget verkar vara lätt i IFK:s värld.


2/9 spelar IFK mot Lambohov i Östgötacupens semifinal.


Vill ni se Sverige - Ungern i VM kvalet så anordnar ÖFF en bussresa. För info och beställning.

Är du intresserad - ring Tjonne för information, kostnad samt anmälan: 013 - 20 33 13 eller 070 - 595 13 39 . Först till kvarn gäller.

Allsvenskan kan bli ytterligare en profil fattigare. Henke Larsson kan vara på väg ut i Europa igen.

Elitserien drar igång 15" September. bbbrrrr...........

I en intervju säger Foppa att han tippar med hjärtat. Ja du. Vem gör inte det. Min plånbok har aldrig varit tunnare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0