Är det så det är?

6 dagar kvar till Halmstad. En viktig match som bör vinnas för att vi inte ska ta ytterligare ett steg mot Superettan. Magro är avstängd efter ett gultkort mot Göteborg och kommer att saknas på mitten. Ska bli intressant att se vem som ersätter. Även högerbacksplatsen får ses som en öppen fråga då Whass inte imponerar. Kan det vara dags för Ibrakovic från start?


Cakic är avstängd av IFK. Kontraktsbråk. Kan det vara så att Cakic känner att IFK vägrar spela unga killar? IFK är som många vet inte främmande för att ta sig en solsemester och köpa spelare från världens alla hörn istället för att leta i närområdet efter inhemska talanger. Cakic kanske skulle köpa en vinterresa till styrelsen så han fick ett kontrakt som han är värd och vi supportrar slipper alla fotbolls"proffs".


IFK Göteborgs styrelse har godkänt Wisemen . Hur kramgoa som helst. ""Det finns inga belägg för att de slåss i klubbens namn"" Sade säkerhetsansvarige i IFK Göteborg Tommie Elgestål.

Men varför tog dom då inte bara ner Banderollen från säkerhetszonen? Eller kan det vara så att det faktiskt finns en hel jävla massa belägg för att Wismen har som hobby att sparka in skallen på som många människor som möjligt?


Stockholmsderby ikväll. Många näsben kommer att sitta på fel ställe när kväll blir midnatt.


Den Svenska damlandslagspelaren Johanna Almgren nobbade ett frieri från självaste Ronaldinho. Om det var ett skämt eller ej får vara osagt. Hon svarade att hon redan hade en drömprins hemma. Om jag vore hennes "drömprins" skulle jag inte vara helt nöjd med att hon, efter ett samtal från en okänd man på Portugisengelska glider ner till Brasiliens herrlandslag och in i ett rum med fyra Brassar. Vet inte om det bara är jag som läst allt för många artiklar om fotbollsspelare, tjejer och hotellrum. Men det är inget som rekommenderas:)


Zlatans Inter tog säsongens första titel igår efter ett straffdrama mot Roma. Roma hade en ypperlig chans att vinna, men Roma kaptenen Totti missade den straff som skulle ha gett titeln till Rom. Har en stark känsla av att även kampen om Scudetton kommer att stå mellan Inter och Roma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0