Hur svårt kan det vara?

IFK var det bättre laget första tjugo sedan slog Halmstad till två gånger på en kvart och vi fick återigen åka hem med svansen mellan benen. Inget konstigt alls, det är ju vad förlorare får göra. I dagens fotboll finns det sällan undantag för dom som inte har vad som krävs.

Två spelare står upp mot Halmstad. Bamberg och Nurre. Det är med andra ord som det brukar. Men det blir snabbt uppenbart av vi besitter för få spelare av rang och att vi inte hör hemma i allsvenskan.

Ibrakovic debuterar från start med att bli utvisad efter 30 minuter. Två gula kort, där det andra är pga en avsiktlig hands som leder fram till det röda kortet. Då låg vi under med 1-0 och uppförsbacken blev helt plötsligt brantare. "Ibra" kommer att få mer chanser att bevisa vad han kan, hoppas bara att han inser hur viktigt det är för dagens IFK att inte få onödiga utvisningar efter 3o minuter.

Han är det bästa alternativet vi har på högerbacken och vi får förhoppningsvis se mer av honom i framtiden, Men inte mot Helsingborg 14/9 då han är avstängd. En glädjande nyhet är att Sama spelade 17 minuter, han kommer att behövas i kommande matcher och han har nu fram till den 14" att bli tillräckligt spelduglig för iaf 60- 70 minuter. Även Russel var tillbaka då han hoppade in istället för Magnusson i den 57" minuten.


Ridån är sakta på väg ner och IFK med den. Idag tog IFK ytterligare ett steg bort från dom stora grabbarna och mot en återkomst bland halvproffs och bingolotto klubbar. Det är inte lätt att analysera en förlorar kultur av dessa proportioner och de eviga nollpoängarna från Norrköping. Man kan säga en jävla massa saker om dom, men aldrig får man tycka att det är ok, aldrig får man acceptera att vår älskade klubb byggs av inkompetenta människor utan någon som helst kunskap om konstarten fotboll. En massa hobbylister som håller IFK som gisslan och låter klubben sakta förfalla. Vem tar ansvar i detta mörker. Troligtvis ingen. När det under sommaren gick åt helvete åkte Styrelsen på semester. Det är vad IFK och alla supportrar är värda för makthavarna på Ektorpsgatan 6. Inte ett jävla skit.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0