SM GULD

SM Guld till P16 som besegrade de regerande Svenska mästarna Malmö FF i Malmö. Det lyser om IFK:s framtid. Men hur många av killarna kommer att få chansen i feg Peking. Killarna anländer till klubbhuset idag klockan 15:30 - 16:00 om någon vill bryta ut i en varm hyllningssång.

Nu väntar jag på U21:s chans till ytterligare ett guld för IFK. Och till på lördag då A grabbarna tar emot ett Gnaget på dekis.


Albanien fick miljoner av Skandinaver att jubla igår då man chockade Portugal och knep en poäng i Lissabon. Med tanke att Albanien spelade hela andra halvlek med en man mindre så måste det ses som en bragd. Men vi tackar och bugar.

Det kan bli en stenhård kamp mellan Sverige och Danmark om den åtråvärda första platsen som garanterar ett VM slutspel. En andra plats betyder kval, det vill säga om man är en av de åtta bästa tvåorna. Annars får man börja rikta in sig på EM kvalet igen och hur roligt är det.


Det var en bra dag igår. Jäkligt bra. Guld till IFK. Vita Hästen vann borta i Östgötaderbyt mot Mjölby med 1-4 och Dolphins vann sin andra match i den baltiska liga mot Alytus med 102-86.


Det fanns ett starkt sug efter bilder. Så det kommer nya längre fram.


Brasilien förlorade mot Chile igår. Det kommer att tjatas rejält från vissa håll idag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0