Stör inte, vi är redan störda


Godnatt för i år kära kamrater. IFK är i kris och vinterkräksjukan har kommit till stan. Det är en ljuvlig tid vi befinner oss i.


4 300 personer orkade sig upp till Parken, trots att det var gratis inträde för alla juniorer i stan. IFK har aldrig varit kallare och det krävs krafttag från klubben om man ska få ordning på skutan igen. Detta sk lag har skämt ut klubben för sista gången och jag hoppas slippa få se flera av dessa - Vad dom nu är - mer i mitt liv.

Jag vet. Teoretiskt har vi en chans. Men jag har sett IFK spela ,så glöm det direkt.


Det ekade nog rätt bra i industrilandskapet när farbror Wålemark slog spiken i kistan och den döendes sista spasmiska ryck visades upp. Klubben är sjuk, men någon diagnos kommer dom aldrig kunna ställa inom klubben. För har dom satt gädda och hans "Cityakuten" team på det så kan vi räkna med många timmar i sjuksängen med en termometer uppkörd i arslet.


Det ska bli intressant att se vilka som har någon självinsikt i styrelsen. Det borde vara så att flera lämnar och bereder plats åt personer med ett mycket bredare register än alla Dumbolinas som har klubben som gisslan.


Att vi får en ny andremålvakt nästa säsong är klart. Så nu vill vi ha en backlinje som kan stava till markering, för annars blir det fem år till i Superettan.


God natt Norrköping och på återseende när någon har tänt ljuset.


Kommentarer
Postat av: Sauk

Så är det...Är bara lite rädd för att inget nytt kommer att hända. Betonghäckarna har slagit klorna i laget och dom kommer inte att släppa i första taget.

2008-10-23 @ 00:11:40
Postat av: Kifo

Oj, kusligt likt känslan jag har för Giffarna.

2008-10-23 @ 00:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0