IFK i final

IFK till final i Östgötacupen efter straffläggning och där vänta vinnaren mellan Mjölby - Linköping. Telo stod för 3 mål, men motståndet spelar i vanliga fall i div 3.

Det blev inget nytt publikrekord då bra 300 personer orkade ta sig till Lambohovsvallen. Förra rekordet låg på 750 per.


Matchen mot Djurgården är nu spikad. Torsdag 2/10 kl 20:30 på Stockholmstadion.

Matchen kommer att direktsändas i TV4 Sport.


Det Europeiska transferfönstret är stängt och miljarder har byt ägare. Man city har fått en ny ägare i en Emiratisk miljardär. Han köpte Robinho och blåste Chelsea på brassen, men varför man väljer City före Real Madrid kommer jag aldrig att förstå. City kan bli en toppklubb i England, men då får man nog rikta in sig på att köra samma taktik som de Skotska storklubbarna Rangers och Celtic har gjort i åratal. Erbjuda enorma lönekuvert.

City ska också ha lagt ett bud värt 380 miljoner på Klaas-Jan Huntelaar men Ajax nobbade.


Sverige rasar på Fifa rankingen och som vanligt är listan helt obegriplig då lag som Rumänien (14), Bulgarien (16), Skotland (16), Israel (19), Ukraina (26), Polen (30). från Europa ligger före oss. Lägg även till ett knippe Afrikanska  och några mindre bra Sydamerikanska länder och listan framstår som om den blivit framlottad på senaste fyllefesten.


Leksand får inte längre heta Leksand Star då Dallas Stars har rätten till namnet. Tänk om ett gäng Kineser känner att ett bottenlag i Sverige inte är något de vill förknippas med och förbjuder oss att använda smeknamnet Peking:)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0