IFK fyller på kontot

1-1 mot AIK i en träningsmatch måste ses - oavsett hur matchen såg ut - som ett steg i rätt riktning. Det trots att IFK inte har samma poängskörd i serien som man har i träningsmatcher. Och att träningsmatcher måste ses som just bara det. Men för alla IFK:are är alla halmstrån välkomna i dessa dystra tider. Att det inte går att läsa något om matchen på IFK:s hemsida är en helt annan historia. Kanske vill folk ha det så?

Annars kan vi glädjas åt att IFK har fått lite pengar på kontot efter en försäljning av klubbhuset.  PEMA Arbetskraft har betala 6.4 miljoner för huset. Det innebär att IFK gör en vinst på 2.8 miljoner. Klubben hade ett lån på huset på 3.6 miljoner. IFK kommer dock att hyra klubbhuset av PEMA resterande delen av året och flyttar sedan in på Parken.

Med tanke på klubbens ekonomi var det här givetvis en suverän affär. Att huset skulle vara värd 6.2 miljoner tvivlar jag på men för PEMA är det här ett kanonläge. Inte bara placeringsmässigt då PEMA nu ligger rätt avlägset från statskärnan med kontor på Ingelstaområdet. Utan även kommersiellt. Det kostar att ligga på topp:)

Thorda har anslutit och Russel tränar för fullt. Är det en ljusning vi ser? Eller lurar vi oss själva som vanligt?

Matchen mot Mjällby är flyttad från den 20 juli till den 21 juli pga att matchen ska visas på TV. Matchen börjar 19:15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0