Då var vilan slut

Då var det dags igen. Jönköping borta i morgon.

Thorda är tillbaka och solen skiner över Norrköping. Värmen är som ett morgonstånd i ett harem. En jäkla massa vatten och halvnakna människor överallt. Det är underbart. Så nu är det egentligen bara en flaska Absint som fattas för att man ska kunna ta sig mod att se sitt IFK spela. Den gulgröna djävulen står på kylning.

IFK ligger som bekant i en fosterställning och gråter. Men nu har vi två " nya" anfallare med mot Jönköping i form av den Isländska lastbilchaffisen Thorda och vår Afrikanska Peter Crouch - Russel the knife.

Det verkar som om truppen är ganska impakt, Tankovic och Blomma är troligtvis de två som inte är i speldugligt skick. Eller mörkar vi....

Peking Fanz satsar på en sko och Isländska flaggan resa.Om du är intresserad att ta dig till metropolen Jönköping för att se de stora vita spela fotboll ska du genast höra av dig till supporterklubben. Vill du åka med Club 33 så kan du få uppleva lite London nostalgi, de har nämligen kapat en dubbeldäckare.

Ta gärna med dig några helvetestutor om du har. Det ska enligt tärningarna bli Afrikanskt hatrick i morgon. Men det är inte jag som säger det inte.

Jönköping ligger på en åttonde plats med 17 poäng.

Och, glöm nu inte att Stadsparken är Jönköpings fotbollsarena och inte något fyllehak med grönt gräs och nerpissade fyllon, med andra ord, det är inte Jönköpings motsvarighet till hörsalparken.
Smederna klarar inte elitlicensen och åker ur Elistserien i Speedway. Men trots att de har haft skulder på över 3.5 miljoner de senaste åren tycker dom nu att det är SVEMO som förstör för dom:)
Ut med skiten bara. Vargarna fick ta några rejäla käftsmällar pga sin ekonomiska sits. Då ska ingen annan liten skitklubb komma här och tro att dom kan komma undan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0