Mot en regnig Lördag?

IFK:s damlag förlorade idag hemma mot Allsvenska Djurgården i Svenska cupen med 0-4.
Nu på söndag spelar tjejerna mot Marbo i serien. Matchen börjar kl 15:00.
IFK som vann derbyt mot Eneby leder div 2 NÖ.

Ett glädjande besked från gårdagens extra årsmöte.

Grönt ljus för IFK:s damelitsatsning!

Kvällens extra årsmöte inom IFK Norrköping DFK leddes med van och säker hand av mötesordförande Berryl Arvehell. Årsmötet beslutade enhälligt att fullfölja den planerade elitsatsningen tillsammans med samarbetsklubbarna.

Styrelsesammansättningen kvarstår med en sportgrupp bestående av Christer Svensson, Lars Eriksson, Alija Dizdarevic och Stefan Andersson. Redan på söndag samlas styrelsen för att dra upp riktlinjerna för framtiden,


IFK Norrköping//20 dagar kvar tills transferfönstret öppnar. Blir det någon ny spelare?
Hur går diskussionerna med PSI?
Finns det inget som IFK kan berätta för sina sargade supportrar?

Det kan vara dags att öppna upp lite och berätta hur tankarna för klubbens herrlag ser ut. IFK tappar inte bara i status och i trovärdighet. Klubben tappar publik i rasande fart. Det är inte tystnad man ska svara med. Vi måste få veta vad som pågår. Om IFK väljer att kapa flödet av information så ser det utifrån ut som om man står handfallna och inte har några ideer. Det behöver nödvändigtvis inte vara så, men det blir inte bättre av att utesluta supportrarna från klubbens ideer.

Är det någon som vet när Russel eller Khalili är tillbaka? Utanför klubbhuset är det nog få som vet. Varför väljer en klubb i desperat behov av stöd att tiga? Vad kan IFK tjäna på det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0