Ljungskile borta

Söndag den 7 Juni. Solsken eller regn?

IFK åker till lilla Ljungskile på Söndag för att bryta en negativ trend. Laget behöver en vinst mot ett trögt Ljungskile för att få tillbaka självförtroendet, och börja sin vandring uppåt i tabellen. Det är två otippade bottenlag som gör upp på Starke Arvid. Två lag som har följt varandra sida vid sida dom senaste åren. Ljungskile följde nämligen med IFK på klubbens lilla, men ack så tråkiga resa till Allsvenskan. När IFK åkte ur Allsvenskan med huvudet före, valde Ljungskile troget att följa med ner:)

Nu ligger klubbarna även skavfötter i Superettan, IFK på en 14:e plats och Lungskile på en 15:e.  Två lag som visar upp brister i försvarspelet och som inte har ett speciellt bra anfallsspel. Två lag i stort behov av poäng. Så vad kan vi förvänta oss på Söndag?

Från IFK:s sida så hoppas jag att man fortsätter att spela som man gjorde mot Väsby. Men att man nu får in bollen i mål. Jag tror att om IFK bara fortsätter att spela som vi gör så kommer det att lossna. Om nu inte paniken börjar smyga sig in bland spelarna, för då avspeglar det sig snart på planen.

Ibrakovic är tillbaka, men Cakic är inte med då han spelar för det Svenska U19 landslaget. Oliver Lönn tar nu istället steget in i truppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0