IFK Vs Ljungskile

Länge sedan senast. IFK matchar ikväll i alla fall och behöver sina tre poäng. Vädret i Norrköping är som det har varit de senaste dagarna. Blåsigt och kallt. Ingen publiklockare precis.

IFK som nu har halkat ner under strecket och befinner sig på en kvalplats har allt att förlora ikväll. Laget är som bekant sämst när det gäller och nu gäller det verkligen. Så vilka spelare förutom Thorda kan visa att det finns en uns av man i dom idag? Jag är tveksam till massan av spelare, men förhoppningsvis har Bamberg viljan och intresset att visa oss vägen.

Russel är tillbaka. Han startar troligtvis sida vid sida med Thordar. Även Racu och Arvhage är tillbaka i dagens trupp. Men både Blomma och Sama är borta så ett nytt och friskt mittfältspar blir det. Telo missar även han matchen. Vilken uppställning Bergort ska ha ikväll kan vi nog bara gissa oss till. Det är lite som lotto. Det kan bli vilken som helst.


Resultaten har inte riktigt gått IFK:s väg. Men ska man spela i Superettan nästa år så ska man nog fixa det själv. Att sitta och förvänta sig att alla andra bottenlag ska förlora hela tiden och på så sätt klara sig är väldigt naivt. IFK har nu kniven på strupen och måste börja vinna matcher. Oavgjort är inte bra nog längre.

Det kan omöljigt bli en publiktiställning ikväll. Tyvärr så tror jag på knappa 2500. Klubben behöver mer, men kan inte sälja matcherna på ett bra sätt och får vad dom förtjänar.

Matchen visas på Sverigewebben.


Efter att IFK förlorat finalen i Ö- cupen så blir säsongen uddlös. Laget som klubben ställde upp med var unga och oerfarna. Men laget - Innerstan - var tvärtom. Många killar som spelat högt upp i divisionerna runt om i Sverige. Att Innerstan fick sex straffar blev för mycket för grabbarna, men det är ingen dålig insats att spela 1-1 mot Linköpingslaget med tanke på deras spelarmaterial.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0