Trollhättan borta

Det närmar sig, matchen mot Trollhättan är viktigare än livet. Där måste den vedervärdiga borta trenden brytas. Annars kan man undra vad som klonkar omkring i huvudet på ett gäng spelare som kan lira bländande fotboll på hemmaplan, men som inte klarar av något på bortaplan. Mentalt verkar det som det fattas något.

Racu är tillbaka och Khalili avstängd. Synd med Khalili då han var briljant senast.

I veckan har Lars Blomgren fått sparken som arenachef. Vad har hänt egentligen? Eller är det på grund av att det inte har hänt något? Man kan spekulera i varför och säga att arenan inte stod klar så att han kunde boka något. Men å andra sidan visste väl alla att arenan skulle invigas den 7 september, så han har haft gott om tid att boka in något efter den 7:e. Vad? Det ska jag ha betalt för att säga.

Ryktena ang Telo till Malmö eller Bajen tar jag med en nypa salt. Varför skulle han vilja gå till något bottenlag:)

Tyvärr lider Tankovic av magproblem. Kan ta tid för honom att komma tillbaka.

Tydligen kan Lind vara på väg till IFK. Han går gratis i december och nog borde han vara ett intressant namn.

""Med det nya teamet ska Dolphins förebygga skador och sjukdomar. Där ingår sjukgymnasterna Ted Hagberg och Linda Flood, träningsfysiolog Martin Janzon och massören Roger Forssén samt läkaren Jonas Werner. Även läkaren Janne Ericson finns med i bilden.""
                                                           NT//

Något för vår kära Kamratklubb att tänka på. Vad skulle ha hänt med frisk trupp. Tror i alla fall inte att vi hade legat i botten av Superettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0