Sånt är livet

Såg inte matchen i dag. Mitt mobila bredband pallar inte Sverigewebbens tunga sändning. Men så fort avtalet går ut åker det i sopptunnan. Värdelöst skit för dyra pengar.

Jag vet inte vad jag tycker om 0-0. IFK har svårt på bortaplan och det känns bättre att ta en poäng än att få fyra i baken som mot Vasalund. Men har man - enligt Svensk fotboll - 8 -2 i skott på mål, så borde man vinna.

Jag trodde på två rena anfallare i dag, men det verkar som Bergort ställde upp med en anfallare och tre offensiva mittfältare. Då ska inte Haglund starta. Han är anfallare och inget annat. Tycker faktiskt lite synd om killen som aldrig får en ärlig chans. Nu kommer han att få skit för att han inte målade. 

Sirius förlorade i alla fall i dag. Det är ändå något. Men Väsby har fortfarande sin match kvar i den 24:e omgången. En förlust mot Jönköping vore bra. Nu möter IFK Syrianska hemma, då med Khalili på plan? Och sedan väntar just Väsby på bortaplan. En söndagsmatch för en gångs skull. Är trött på alla måndagsmatcher.

Matchen mot Syrianska borde locka mycket folk. Norrköping har många Syrianer och vi, dom vitblå, måste ta oss till Idrottsparken för att bära fram vårt kära IFK, än är det inte försent och en trea på måndag skulle smaka mumma. Hur nu mumma smakar, det vet jag faktiskt inte, men det borde vara gott med tanke på uttrycket.

Matchen mot Syrianska visas även den på Sverigewebben. Klockan 19:00.

Vill nu bara att säsongen ska ta slut, med ett lyckligt före slut. Så man kan få lite lugn och ro i kroppen. Det här är värre än tv serien Lost. Trots att det inte verkar hända ett skit från varken IFK eller den urholkade serien. Den stora skillnaden är att Lost kan man bara sluta att titta på och byta kanal. IFK sitter i skinnet, som en tatuering gjord på fyllan i en gränd av farbror " Jag är hög som ett hus, men det här ska vi nog fixa ändå, ska du se"


Lite annat....

Såg att polisen har anmält HA för ohörsamhet mot ordningsmakten. Herrejävlar. Dom gick tydligen en annan väg än vad som var överenskommet. Nordkorea här har ni snart fått en allierad. Skattepengar var ordet...

Kommentarer
Postat av: Draft

testa och promota svenska spels banner på ifk's hemsida. bör kunna ge sköna slantar om alla ifksupportrar som spelar via svenska spel använder den..

2009-09-16 @ 13:22:39
URL: http://drafts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0