Bajen Vs Peking


Det kommer att bli en skön inramning på lördag. Matchen mot Bajen är av naturliga skäl årets höjdpunkt. Stämningen på Söderstadion går nästan att ta på och det kommer bli en tuff uppgift att höras för Peking Fanz men vad gör det när vi vinner.


Att vi kryssade mot Brage förra matchen säger nada. Vi hade en man mindre i andra och fick det tufft i slutet med orken. Annars var IFK det klart bästa laget.


Några skador stör. Bla på Telo och Khalili. Annars ser det bra ut. GTG är inte med. Vilket säger sig självt. Så vänsterbacken får en ny stjärna ta hand om. Troligtvis Arvhage? Russel linkade av i förra , men ska vara kurrant nu. Kan han bara börja att träffa mål så gör han två imorgon och det skulle passa oss perfekt.


Det har sålt 10 000 biljetter till matchen. En kontrast till övriga matcher i detta avlånga land. Att vissa lag i AS inte ens drar tio tusen i toppmatcher får ses som ett bottennapp för Svenskfotboll som mer eller mindre verkar ebba bort i ett svart hål.
Lagen Hammarby och Norrköping har efter tre omgångar vunnit publikomgångarna rakt av.
IFK i omgångarna 1 och 3.
Hammarby i omgångarna 2 och 4.(Tror knappast att något annat lag tar Hammarby imorgon, publikmässigt vill säga för fotbollsmässigt gör vi det)


Ang Bajen så måste IFK se upp med nummer 17. Hallenius har nätat fyra gånger på tre matcher och det kommer att bli tufft för IFK:s defensiv att stoppa honom. Får man hoppas på maginfluensa?

Det kommer att vara runt 11 grader imorgon. Med risk för lågtryck.


Matchen visas på TV 4 imorgon klockan 16:00. För alla som inte kan ta sig upp till Stockholm.Övrigt…

Öster Vs Landskrona 2-0
Syrianska Vs Örgryte 2-3
Brage Vs Assyriska 2-2.MVH

Från söder om söder//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0