o-o

Att IFK Norrköping är ett bättre lag än Brage är dagens sanning. Att matchen var en tråkig föreställning där Brage spelade för en poäng men kunde med lite tur ha tagit tre när IFK - Med en man mindre - inte orkade längre ett faktum.

Att GTG skulle ha rött kort är odiskutabelt. En idiot tackling som borde straffas med ett långt straff i efterhand.Men domaren - som vanligt är värdelös - gav honom först ett gult kort. Men efter att fjärdedomaren gått in och förklarat vad både huvuddomaren och linjemannen som stod i linje med situationen missat, ändrades det gula till ett korrekt rött. Tråkigt och jävligt onödigt. Den sortens tackling som GTG gör är så jävla dum att vi får ta en hjärnröntgen på honom i morgon. Jag har sett den så många gånger i England att det nästan känns som en naturlig tackling. Lika ofta har jag hört skitsnacket om att det var en olyckshändelse. Vill nog påstå att det är ett överfall och jag vet inte varför, men det känns som om någon i IFK skulle ta sig för en sådan här idiotisk grej så är det GTG.


Annars vill jag bara säga att Lindskog är viktig. Sidledspass, korta säkra passningar och inte så mycket av den spektakulära fotbollen. Men defensiven är tusen gånger starkare med Lindskog som damsugare framför backlinjen. Han gör IFK säkrare.


Russel är riktigt bra med boll idag. Han vårdar den och visar upp en bra teknik stundtals. Tyvärr fick han problem med låret och gick och haltade i slutet innan han blev utbytt. Ett lår som var bandagerat under hela matchen. Även Whass och Racu var riktigt bra och såklart Westberg som räddar oss i slutet. En mycket säker man i målet.


Bamberg är direkt dålig idag. Men sämst är Rickhammar. Inläggsnivån var div 4 klass och han har mycket att lära om han ska vara med i en startelva i framtiden. Även Wiklander gör en sisådär match efter att han bytt me just Rickhammar. Wiklander ser ut som en yngre Blomma. Men med ett sämre passningsspel och en sämre touch på bollen. Jag är inte imponerad.

Cakic var ok i första inte mer. Men i andra visade han upp vad han kan och är riktigt rolig att se på när han leker fotboll med en bra teknik.

Marcus Johansson är ett underbarn. Han tar för sig bra och hade ett bra läge att gen IFK ledningen. Han har en del att lära men konstigt vore väl annars. Marcus visar ingen respekt och vi får hoppas att han sätter minst en i år.

Tankovic var tillbaka och gjorde ett kort inhopp.


Som sagt. Matchen var inte bra. Ett riktigt sömnpiller där Brage gjorde vad dom kom för och IFK rullade boll utan några större farligheter. Inläggen håller från alla spelare låg nivå. Så gör även hörnorna som är kort och gott usla.

Publik siffran på runt 4500 är väl ok. Om man ska jämföra med övriga Sverige.

 

 

God natt///


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0