Ytterligare ett steg mot Öster


Är inte speciellt imponerad av "fansen" till de Allsvenska lagen. AIK står i en klass för sig och är väl den ända klubben som håller hög klass. Göteborg har sina derbyn där de höjer snittet avsevärt, annars är det inte en imponerande skara som följer klubben. 

Kalmar mäktade med att locka 4500 till ett toppmöte i premiären. Det är pinsammt.

Om IFK Norrköping har runt 4000 i premiären har vi knäppt majoriteten av klubbarna i Allsvenskan på näsan. Många anser att det är en dålig siffra för en klubb som Peking. Visst, men man måste också inse vart klubben har tagit sig de senaste åren. En klubb i fullständig misär med noll känsla för sina supportrar och som presterar kolera på planen. 4000 är en bra siffra för IFK i den tid vi lever i. Men naturligtvis så hoppas jag på mer.


Sedan så kan man inte vara något annat än glad över att IFK inte börjar spela i mars. Tränarna får tycka vad dom vill och tro att det här gynnar Svensk fotboll. Jag gillar April. Mars känns sisådär.

Enligt Gopeking så arbetar IFK på att kunna visa bortamatcherna på Parken. Det vore kanon om så skedde. Lite roligt att läsa ""På grund av TV-rättighetsskäl kan detta bli något för enbart IFK medlemmar""  det är ironi på hög nivå. Vad har ett medlemskap i IFK Norrköping med TV rättigheterna att göra? Troligtvis ingenting.

Jag tycker att så många som möjlig bör införskaffa sig ett medlemskap i IFK. Men bara en dålig affärsman skulle ha ett sådant krav för att någon ska kunna köpa dess produkter. Vore det inte bättre att släppa på krav om medlemskap och låta alla se IFK. Det skulle betyda att man säljer ännu mer Öl, läsk, mat osv.


Varför ska klubben ha så svårt att förstå att dessto mer människor dessto högre försäljning.


Ska även bli intressant att se vad IFK gör inför premiären för att locka folk. Skulle vara roligt om man tog marknadsföringen på allvar för en gångs skull. Att verkligen pusha stenhårt för matchen mot Öster. Vem vet, kanske skulle en grym marknadsföring ge ytterligare några tusen till matchen. Kanske skulle det betyda att en urfattig klubb gjorde några hundratusen kronor mer. Varför inte sätta in en offensiv och få till en fest i premiären. Varför inte våga.Fö.... Det kan inte vara roligt att heta John Terry.

Kommentarer
Postat av: Svennsson

Jag tror vi slår 4000 med råge.Mitt tips, 8149

2010-03-18 @ 11:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0